Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Kaasbroodjes met bieslook

  • Wereld
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 10 personen

100 g geraspte boerenkaas
5 bladerdeeg vierkantjes
50 g creme fraiche
5 g bieslook, fijn gesneden
2 eieren, los geklopt
zout en peper


HULPMIDDELEN

Oven,bakplaat,rasp,


Deze kaasbroodjes kunnen natuurlijk niet ontbreken op jouw paastafel! 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Laat de bladerdeeg vierkantjes ontdooien. En snijd ze alle vijf door de helft. Nu heb je 10 rechthoekige bladerdeeg plakken.
3. Besmeer de helft van de bladerdeegplakken met crème fraîche, bestrooi dit met wat bieslook en leg hier de kaas op. Maak 3 inkepingen in de andere helft en klap en €broodje' dicht.
4. Maak dicht met een vork en smeer in met het eiermengsel. Herhaal deze stappen met alle bladerdeeg vierkantjes.
5. Plaats de kaasbroodjes 25 minuten in de oven.

Tags, , , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Sabine
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top