Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Curry met zeewierpasta

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

- ui & knoflook
- Komijn, currykruiden, peper
- Kokosmelk (200 ml)
- Flinke lepel pindakaas
- 100 gram courgette
- 100 gram groente paprika
- 25 gram I sea pasta
- handje cashewnoten



Woow curry met pindakaas, wat een combinatie! En in plaats van rijst heb ik er zeewierpasta doorheen gedaan, de saus blijft daar lekker aan plakken:)

Bereidingswijze

Week de zeeiwerpasta 20 minuten in lauwwarm water. Spoel even af en kook 20 minuten. Terwijl de pasta kookt fruit je de ui en knoflook met de kruiden. Bak daarna de courgette en paprika mee tot deze gaar zijn. Voeg de kokosmelk en pindakaas toe en laat even pruttelen. Als de pasta klaar is met koken giet je hem af, speol nog even af en gooi bij de curry. Garneer met wat cashewnoten en eventueel sesamzaadjes!

Tags, , , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Chan4444
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Top