Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wiebeltjestaart met gehakt en kaas

  • Europees
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

2 rollen vers bladerdeeg
200g gehakt
peper, zout en kruiden voor gehakt naar wens
1 ei
100g kaas


HULPMIDDELEN

Bodem van springvorm
bakpapier


Geweldig gezicht en heerlijk bij de borrel!

Bereidingswijze

Steek rondjes uit het bladerdeeg. Breng gehakt op smaak met de gewenste kruiden. Roer ook wat van die kruiden door de geraspte kaas. Vul vrij rondjes met gehakt, vouw dubbel en nog eens dubbel, tot een soort bloemblaadjes. Maak hiervan het midden. Maak dan een ronde met kaasvulling en dan weer met gehakt.
Klop het ei los met peper en zout, bestrijk hiermee de taart.

Zet in een oven van 180 graden, 35 minuten.

Tags,

Serveertips

Versier met salade of een gehakt bosuitje



Leuk recept? Deel het
Reacties (6)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Loesje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top