Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wiebeltjestaart met gehakt en kaas

  • Europees
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

2 rollen vers bladerdeeg
200g gehakt
peper, zout en kruiden voor gehakt naar wens
1 ei
100g kaas


HULPMIDDELEN

Bodem van springvorm
bakpapier


Geweldig gezicht en heerlijk bij de borrel!

Bereidingswijze

Steek rondjes uit het bladerdeeg. Breng gehakt op smaak met de gewenste kruiden. Roer ook wat van die kruiden door de geraspte kaas. Vul vrij rondjes met gehakt, vouw dubbel en nog eens dubbel, tot een soort bloemblaadjes. Maak hiervan het midden. Maak dan een ronde met kaasvulling en dan weer met gehakt.
Klop het ei los met peper en zout, bestrijk hiermee de taart.

Zet in een oven van 180 graden, 35 minuten.

Tags,

Serveertips

Versier met salade of een gehakt bosuitje



Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Loesje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top