Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gegrilde geitenkaas met katenspek en lente-ui

  • Europees Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 plakken belegen Arina geitenkaas á 100 gr per stuk
150 gr fijn gesneden ijsbergsla
150 gr katenspek in stukjes gesneden
1 bosje lente-ui gesneden in ringen
1 eetlepel framboos vijg confiture
zout en zwarte peper uit de molen.


Gegrilde geitenkaas met katenspek en lente-ui

Een klassieker! Heerlijk in combinatie met Arina belegen geitenkaas. Kijk voor meer inspirerende recepten op Kaas.nl
 

Bereidingswijze

1. Verdeel de fijn gesneden ijsbergsla op een hoopje over de vier borden. Breng de sla op smaak met een klein beetje zout en peper.
2. Bak de stukjes katenspek kort in de pan, neem deze uit de pan en houd ze warm. Bak nu de plakken geitenkaas op een grillplaat tot deze iets gaat lopen. Leg de plakken geitenkaas op de ijsbergsla en garneer met de katenspek en de lente-ui.
3. Neem de framboos, vijg confiture en sprenkel deze over het geheel. Serveer het geheel warm op tafel.

Tags,

Bron

Www.arina.nl



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top