Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Andijviestamppot in een modern jasje gestoken

Door: marianneoud

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


750 gr geschilde aardappels
zout en peper
750 gr panklare andijvie
100 gr monchou
300 gr gehakt half om half
pakje uiensoeppoeder (bijlvoorbeeld AH of honig)


Verder heb je nodig


Geen

Andijviestamppot in een modern jasje met gehakt en uiensoeppoeder.

Het klinkt gek. Maar de combinatie is echt geweldig. De roomkaas en uiensoeppoeder er door. Echt een TOPPER!!


Ja. Wat kan ik vertellen. Dat het echt een geweldig recept is. SMaakt echt geweldig. Ik trakteer echt mijn gasten hier soms op door de weeks. Iedereen wil meteen het recept. Leuk dus.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de aardappels in stukjes. Kook de aardappels tot ze gaar zijn met wat zout. Kook de andijvie in ca 10 minuten en giet af. Bak in de tussentijd het gehakt en doe de monchou en de uiensoep poeder er bij.
Stamp nu de andijvie, aardappels en gehakt door elkaar. Of met de Mixer. KLAAR!!
Eet smakelijk.

Tags

Serveertip

Echt een aanrader dit.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top