Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Garnalencocktail met grapefruit

Door: chimpie96

  • Nederlands Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 rode grapefruit of 2 mandarijnen
100 ml slagroom
100 ml mayonaise
2 eetlepels ketchup
eventueel 2 eetlepels whisky, cognac of sherry
enkele blaadjes ijsbergsla in smalle reepjes
300 gram Hollandse garnalen
paar sprieten bieslook





Dit is het voorgerecht van het onderzoek naar een goed kerstmenu.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Halveer de grapefruit en snijd de partjes uit de vliesjes.
Houd apart.
Klop de slagroom lobbig.
Meng de slagroom met de mayonaise, ketchup, zout en peper en eventueel whisky.
Verdeel de slareepjes over 4 coupes of glazen en leg de partjes grapefruit en de garnalen erbij.
Schep een lepel saus erop en garneer met sprieten bieslook.

Tags,

Bron

Boodschappen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chimpie96
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top