Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Spaghetti met boerenkool, walnoten en rode peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

400 g spaghetti
400 g boerenkool
1 rode peper, in ringen
2 knoflooktenen, fijn gehakt
2 eetlepels zongedroogde tomaat, fijn gehakt
100 g walnoten, fijn gehakt
50 g Parmezaanse kaas, geschaafd
Olijfolie


HULPMIDDELEN

Koekenpan, Snijplank en mes, rasp


Ben jij de standaard boerenkool gerechten beu? Dit gerecht is spannend, gezond en lekker. De Hollandse variant op de Italiaanse olio e aglio!

Bereidingswijze

1. Kook de spaghetti al dente en bewaar een kopje kookvocht.
2. Bak de knoflook met de rode peper in een Koekenpan in olijfolie. Voeg dan de boerenkool toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de fijn gehakte zongedroogde tomaat toe en het kookvocht.
3. Doe dan de spaghetti en de walnoten bij de saus en roer dit 1 minuut om.
4. Maak af met olijfolie en Parmezaanse kaas.

Tags, , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (7)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Sabine
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top