Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Spaghetti met boerenkool, walnoten en rode peper

Door: Vlogger_Smulweb_Sabine

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


400 g spaghetti
400 g boerenkool
1 rode peper, in ringen
2 knoflooktenen, fijn gehakt
2 eetlepels zongedroogde tomaat, fijn gehakt
100 g walnoten, fijn gehakt
50 g Parmezaanse kaas, geschaafd
Olijfolie


Verder heb je nodig


Koekenpan, Snijplank en mes, rasp


Ben jij de standaard boerenkool gerechten beu? Dit gerecht is spannend, gezond en lekker. De Hollandse variant op de Italiaanse olio e aglio!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de spaghetti al dente en bewaar een kopje kookvocht.
2. Bak de knoflook met de rode peper in een Koekenpan in olijfolie. Voeg dan de boerenkool toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de fijn gehakte zongedroogde tomaat toe en het kookvocht.
3. Doe dan de spaghetti en de walnoten bij de saus en roer dit 1 minuut om.
4. Maak af met olijfolie en Parmezaanse kaas.

Tags, , ,



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Sabine
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top