Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Borrelbrood met kaas

Borrelbrood met kaas

Door: Vlogger_Smulweb_Loesje

  • Europees
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-01-2017

Ingrediënten 6 personen


1 ongesneden rustiek brood
7 grote plakken jonge kaas
2 tenen knoflook
4 takjes peterselie
100g roomboter



Het meest bekeken foodfilmpje op internet!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter in een pannetje.
Snijd lange pakken in het brood, net niet door de bodem. Snijd daarna haaks ook plakken, net niet tot de bodem.
Halveer de kaasplakken in de lengte en "prop" tussen het brood, alle snijvlakken bedekt.
Hak de peterselie en knoflook fijn en doe bij de boter, breng op smaak met peper en zout. Giet tussen de inkepingen van het brood.
Pak in in aluminiumfolie en zet op 180 graden 15 minuten in de oven.

Tags



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Loesje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top