Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Cranberrysaus

Door: mobiel_1378556708

  • Engels
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 6 personen


450 gram cranberries, 100 gram suiker, 250 ml rode bessensap. Kaneel naar smaak.



Een heerlijke cranberrysaus. Zo gemaakt en lekker bij varkensvlees, kalkoen en wild! Of bv bij pate.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng in een pan de bessensap met suiker en de cranberry's aan de kook en laat de bessen net zo lang doorkoken tot alle bessen kapot gekookt zijn. Proef de saus en voeg naar smaak kaneel toe. Laat de saus afkoelen en serveer deze op kamertemperatuur of lauwwarm.

Tags, , ,

Serveertip

Deze saus is prima in te vriezen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mobiel_1378556708
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top