Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Zalmtartaartjes op toast

Door: FrancisBakt

  • Europees Amuse
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 6 personen


450 g zalmfilet
3 el kappertjes
10 g dille
10 g bieslook
15 g platte peterselie
rasp van 1 citroen
3 el crème fraîche
2 bosuitjes
peper en zout
12 kleine ronde toastjes


Tags

,


Een fris en lekker licht voorgerechtje of amuse. Met een goed basisrecept voor zalmtartaar kun je eindeloos variëren, deze variant is een echte topper met de feestdagen.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de zalmfilet in kleine vierkante blokjes van ongeveer een halve cm.
2. Snijd vervolgens de dille, peterselie, bosui en kappertjes fijn.
2. Meng alle ingrediënten (behalve de toastjes) door elkaar.
3. Verdeel het mengsel met een lepel over alle toastjes. Garneer ten slotte met fijngesneden bieslook.

Tags,



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top