Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Roggekoekjes met yoghurt

Door: marcdepester

  • Vegetarisch Tussengerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


250 g roggebrood
2 eieren
1 1/2 dl melk
1 middelgrote ui, fijngesneden
peper en zout
1 potje yoghurt
bieslook
1 bosje radijsjes, in plakjes


Roggekoekjes met yoghurt

Lekker tussendoortje of vegetarisch  borrelhapje .

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Klop de eieren los met de melk, roer er de fijngesneden ui door en kruid met peper en zout.
-Breek het roggebrood in stukken en meng het goed door de eieren.

-Beleg een ovenschotel met bakpapier.
-Neem telkens hoopjes van het broodmengsel met een vork en leg die op voldoende afstand van elkaar op het bakpapier. Bak ze goudbruin en knapperig in de voorverwarmde oven op 180°C.

-Kruid de yoghurt met peper en zout, meng er fijngesneden bieslook en plakjes radijs door.
-Gebruik dit mengsel als dipsaus bij de koekjes.

Tags

Bron

Lekker van bij ons



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top