Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Argentijnse mousse van zoete melk met chocolade

  • Argentijns Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

305 ml gecondenseerde melk (blik) (met suiker)
2 dl room (min. 30 % V.G.)
50 g pure chocolade


Argentijnse mousse van zoete melk met chocolade

Super lekker en erg makkelijk dit  Argentijnse nagerechtje, dat op voorhand bereid kan worden en   vlak voor serveren kan worden afgewerkt .

Bereidingswijze

Voorbereiding:

-Zet het blikje gecondenseerde melk 1 u. in de diepvries.

Bereiding:
1 Meng de melk stevig onder de room en zet het mengsel minstens 12 u. in de koelkast.
2 Klop het roommengsel lichtjes op en verdeel over 6 glaasjes.
3 Rasp de chocolade en strooi over de glaasjes.

Tags

Serveertips

Ook lekker met wat vers fruit, zoals stukjes perzik, nectarine of een mengeling van rood fruit.

Bron

Colruyt recepten



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top