Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Linzensalade met mozzarella en tomaat

  • Europees Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 blik Bonduelle Linzen (300 g)
2 bollen mozzarella
handvol fijngesneden lenteui
25-tal kerstomaten
50 g rucola
balsamicoazijn
1 handvol pijnboompitten



Deze linzensalade met tomaat en mozzarella is een geliefde combinatie van smaken. Ideaal als bijgerecht bij een Italiaans diner of als frisse avondmaal tijdens een warme zomerdag.

Bereidingswijze

Giet de linzen uit en spoel af Halveer de kerstomaatjes en snijd de lenteui in ringen. Rooster de pijnboompitten op een pan, zonder vetstof. Doe de tomaatjes, de lenteui, pijnboompitten, rucola en linzen in een kom. Snij de mozzarella in stukken en schep de salade goed om. Kruid met peper en grof zout. Werk af met olijfolie en balsamicoazijn.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top