Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. worstbroodjes (glutenvrije)

worstbroodjes (glutenvrije)

Door: jappo

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-06-1999

Ingrediënten


1 pak glutenvrije witte bakmix
1 zakje poedergist (bij glutafin bijgesloten)
250 ml warme melk (37 c)
2 eetlepels olie
2 blikjes knakworstjes
1 losgeklopt ei



Zonder gehakt toch lekker.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 c (gasstand 4)

Bereidingswijze

Maak van de witte bakmix, de gist, de warme melk en de olie een soepel deeg.
Rol de knakworstjes afzonderlijk in een lapje deeg, druk de uiteinden van het broodje op elkaar zodat het worsje niet meer zichtbaar is.
Leg de broodjes op enige afstand van elkaar op een beboterde bakplaat.
bestrijk de broodjes met het losgeklopte ei.
Plaats het bakblik in het midden van de warme oven en bak de broodjes in - 15 min goudbruin.
Haal de broodjes uit de oven.

Klaar

Serveertip

Warm serveren met mosterd.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jappo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top