Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Glutenvrije frambozen crumble

Door: Schaer

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 12 personen


Voor het fruit

250 gr blauwe bessen
150 gr frambozen
1 el honing

Voor de crumble

45 gr amandelmeel
30 gr Schär Kuche & Kekse
30 gr kokosbloesemsuiker
30 gr kokosolie (gesmolten)
1 tl vanille extract

Voor de saus

3-4 el Griekse yoghurt
2 el honing (optioneel)
1 tl vanille extract
1 tl kaneel



Heerlijke glutenvrije crumble

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 170 graden
2. Doe alle ingrediënten van de crumble bij elkaar en meng tot het een kruimelig deeg wordt
3. Doe al het fruit in een kom en meng het met de honing, ondertussen prak je een de frambozen een beetje
4. Doe het fruit op de bodem van je bakvorm
5. Strooi het deeg over het fruit
6. Zet de bakvorm in de oven voor ongeveer 20 a 30 minuten
7. Laat even afkoelen voordat je het aansnijd
8. Serveer daarna met een lekkere Griekse yoghurt, honing (optioneel) en kaneel en geniet!

Bron

eerlijkereten.nl



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top