Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Open Sandwich met gegratineerde geitenkaas en bosbessencompote

  • Wereld
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 dikke plakken geitenkaas
Rucola
1 dikke snee boerenbrood
2 eetlepels bosbessenjam
2 theelepels amandelschaafsel



Smullen!

Bereidingswijze

Beleg de snee boerenbrood met twee mooie plakken geitenkaas en gratineer deze in de oven op 180 graden gedurende maximaal 8 minuten.
Leg het geitenkaas broodje op een bord en garneer met de bosbessenjam, de gebruineerde amandelen en de rucola.
Besprenkel het broodje met goede olijfolie!



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top