Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Ciabatta met roerei en truffel

Door: brood

  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


2 kleine ciabatta's
4 eieren
2 el truffeltapenade
peper en zout
1 el roomboter



Probeer deze heerlijke ciabatta met roerei en truffel eens als ontbijt!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kluts de eieren los met een garde, zodat er geen draden meer in zitten. Verwarm de boter in een Koekenpan en voeg de eieren toe. Roer met een spatel het ei rustig door de pan, tot bijna gaar. Draai het vuur uit. Snijd de ciabatta's open en verdeel de truffeltapenade erover. Leg hierop het roerei.

Bron

Kookboek: Ontbijt



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top