Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Rosbief carpaccio met citroenmayonaise

Door: Joyce1956

  • Nederlands Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


200 gr rosbief, dun gesneden50 gr rucola100 gr zongedroogde tomaten1 citroen3 eetl maynaise2 eetl walnoten, grof gehakt2 eetl parmezaanse kaas snippers


Verder heb je nodig


Rasp en eventueel steekvormpjes


In 10 min staat dit feestelijk voorgerecht van rosbief met citroenmayonaise en tomaatjes op tafel.
Je kan het natuurlijk ook als een hapje serveren. Rol dan de rosbief met ingredieten op, en serveer ze op een mooie schaal.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rasp de citroen en pers een helft van de citroen uit. Meng het citroensap en de rasp door de mayonaise. Verdeel de rosbief over 4 borden. Leg een handje rucola in het midden. Verdeel de gedroogde tomaatjes er over. Besprenkel met de citroenmayonaise en bestrooi met de walnoten en parmezaanse kaas snippers.

Serveertip

Tip: Serveer je dit recept als voorgerecht voor Kerst? Maak er dan sterren van brood er bij. Steek met een vormpje sterren uit sneetjes brood en toast deze in een pan zonder boter of olie krokant.

Bron

Leuke recepten.



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Joyce1956
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top