Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Toast Kannibaal

Door: brood

  •  
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


4 sneetjes casino wit
200 g haasbiefstuk
50 g augurk
50 g kappertjes
50 g sjalot
5 druppels tabasco
5 druppels worchestersaus
2 eidooiers
peper en zout
peterselie om te garneren



Lekker fris en anders!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak met een scherp mes een mooie, ietwat grove tartaar van de biefstuk. Snijd augurken in kleine blokjes, de sjalot snipperen, kappertjes fijnhakken. Meng deze met de eidooiers, de tabasco en worchestersaus door het vlees. Breng op smaak met veel peper en wat zout. Zet koud weg tot gebruik. Rooster de witte boterhammen in de broodrooster of in de grillpan.
Serveer de tartaar met de broodjes, geef er eventueel apart nog wat garnituur bij. 



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top