Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

maaltijdsalade.

Door: zoetmusje

  • Fusion Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 6 personen


voor 6 a 8 personen
voldoende gerookte makreelfilet
400gram gekookte aardappelen
2 kroppen sla
4 grote tomaten
300gram trostomaten
zoet/zure uitjes
zoet/zure augurkjes
4 rode uien
2 witte uien
1 blikje doperwten
1blikje mais
halvanaise
peper
wat zout

 


Verder heb je nodig


1 mengschaal
1 vergiet
1 a 2 snijplanken
enkele messen
1 pan
borden
1 schaal

 


over dit recept
wil ik zeggen,dat ik de makreelfilet in de salade
het lekkerste is.
normaal kochten we bij de visboer met oudjaar of nieuwjaar
een vissalalade
dat doe ik nog wel
maar zelf maken,is heel leuk.
natuurlijk is die van de visboer
professioneler
dan die van mij.


 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

schil de aardappelen
en kook ze
na afkoeling
snijdt ze in gelijke plakken

maak de salade 
in een grote schaal
leg je op de op de bodem
wat sla
uiringen
stukken makreel filet
schijven tomaat,plakken aardappels,en tros tomaatjes
de uitjes,de augurkjes,
de voorgekookte erwtjes en mais
en dit ga je herhalen tot de
schaal vol is
is 
en dan voeg je wat halvanaise en een beetje
azijn of citroen toe.
pas mengen wanneer je gaat eten.

 

Serveertip

je kunt er ook een broodje bij eten,wanneer je toch
niet genoeg hebt.

Bron

Visrecepten-allerhande.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zoetmusje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top