Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Rostie

  • Duits Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Aardappel/knoflook/ei boter


HULPMIDDELEN

Wok of ovenschaal


Voorbereiding

Geen

Bereidingswijze

Bereiden1. Klop in een kom het ei met zout en peper los. Rasp de aardappelen in de keukenmachine of op een blokrasp en meng ze direct door het losgeklopte ei. 2. Verhit de boter in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag. Schep het aardappelmengsel in de pan en druk het met de achterkant van een spatel goed aan. Bak de koek op een middelhoog vuur ca. 7 minuten. 3. Laat de rti uit de pan op een groot deksel glijden. Leg de koekenpan over de koek en keer ze samen. Bak de andere kant nog ca. 3 minuten. Laat de rti op een bord glijden en snijd hem in punten. Rti is lekker bij vlees in roomsaus of met gebakken eieren en een gemengde salade.

Bron

Albert Hein



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mobiel_1355653583
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top