Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vegetarische wrap

Door: Clo0tje23

  • Biologisch
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


- Naturel tortilla wraps
- Yo fresh (mayo)
- Knoflook
- Rode Paprika
- Rode ui
- Rauwkost (wortel)
- Sla naar keuze.
- Conimex sweet & sour wok saus
- Kokos olie
- 4 seizoenen peper
- Vales Snitzel


Verder heb je nodig


Bakpan/knoflookpers/snijplank/mes/bestek/2 schaaltjes/bord


HeerlijkeVegetarische wrap! en snel klaar!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Voorbereiding & Bereidingswijze:
1. Snij de rode parika in reepjes en de rode ui in dunne ringen.
2. Doe een groot knoflook teentje in de knoflookperser en doe de knoflook in een schaaltje, bewaar een heel klein beetje en doe dat in een ander schaaltje.
3. voeg in het schaaltje met de meeste knoflook de conimex saus toe en peper en roer dit tot een geheel.
4. Voeg in het andere schaaltje de yo fresh (mayo) toe en peper en roer dit tot een geheel (je kan ook knoflook mayo gebruiken).
5. Pak de Vales snitzel uit en snijd deze in 4 plakken en haal ze door het rode sausje die je zojuist zelf hebt gemaakt. bij stap 3.
6. Bak vervolgens de stukjes vales in kokosolie tot ze lekker krokant zijn.
7. smeer de wrap in met de knoflook mayo, voeg vervolgens de rode uien ringen, paprika, salade en rouwkost wortel toe op de wrap.
8. Als de Vales aan alle 4 de kanten lekker krokant is gebakken voeg je deze toe in de wrap. Dicht rollen en smullen maar!

Bereidingswijze

Zie voorbereiding!

Serveertip

Eventueel in kleine stukjes snijden en serveren op feestjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Clo0tje23
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top