Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gerookte zalm met dille in bladerdeeg (top snack)!

Door: Fressnapf

  • Vis
  •  
  • Geplaatst op

Dit zijn echt geweldige hapjes. Niet alleen lekker, maar ook helemaal niet moeilijk te maken. Heerlijk bij de buis of met familie en buffet. Het lijkt allemaal moeilijker dan het in werkelijkheid is. Proef en je bent verkocht! Jouw gasten zijn allemaal verbaasd. Neem geen gerookte zalm uit de super, die is waterig en zit weinig smaak aan, maar haal het bij een visspecialist. Dit komt de kwaliteit van je hapjes alleen maar ten goede.

Ontdek meer:

Ingrediënten 4 personen


1 rol bladerdeeg (diepvries)
200 gr gerookte zalm
100 gr roomkaas
Half bosje verse dille
1 ei


Verder heb je nodig


Bakplaat, bakpapier, plank


Bereidingswijze

Heteluchtoven voorverwarmen op 200 graden. Rol diepvries bladerdeeg ontdooien en uitrollen. Bestrijk met roomkaas. Verdeel de gerookte zalm erover (niet te dik). Verse dille hakken en de zalm ermee bestrooien. Rol het nu stevig op. Neem een scherp mes en snij de rol in plakjes van 1 cm dikte. Bakplaat nemen met bakpapier tegen kleven en leg ze erop. Bestrijk ze met geklutst ei, dan zien ze er zo mooi bruin uit. Zet bakplaat in de oven en bak ze in ongeveer 22 minuten gaar en bruin. Laat ze op een schaal afkoelen en serveer. Heerlijk van smullen!

Serveertip

Lekker bij de borrel en bij de buis.



Deel dit recept

Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top