Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Muse van Gerookte makreel en bietenmousse

Door: repas

  •  
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


1 gerookte makreel
2 gekookte bietjes
Griekse Yoghurt
Pistache noten
Creme Fraiche
Fond van Visbouillon
zout en peper
Hazelnoot olie
Cayenne peper


Verder heb je nodig


Glaasjes of andere amuse bakjes


Het originele recept makkelijker aangepast.

Is een heel simpel, maar zeer smakelijke amuse
de hoeveelheden hangen af van de hoeveelheid amuses

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de makreel schoon
Pel de Pistache noten

Bereidingswijze

Pureer de bieten met creme fraich en Fond van vis bouillon en wat Hazelnootolie tot een dikke mousse.
doe er wat zout en peper in.

Pureer de makreel en maak deze romig met creme fraich en de vis fond en wat Cayenne peper.
pureer de pistach noten grof

Serveertip

In een glaasje
Laagje Bietenmousse
laagje makreel
toefje Griekse yoghurt er op.
besprenkelen met de pistach kruimel

Ik heb kleine bakjes genomen een stukje karton met huishoudfolie beplakt de grote van het schaaltje zodat ik makkelijk de helft kon vullen
zie afbeelding.

Bron

Les amis Culinair et Moi



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van repas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top