Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gevulde (punt)paprika`s met pesto en gehakt

Door: marleeneetmee

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


- Twee puntpaprika`s
- 250 gr gehakt
- 1.5 tl sambal oelek
- 1 tl Italiaanse kruidenmix
- 1 tl basilicum
- 1 tl oregano
- gemalen peper naar smaak
- 2 el pesto rosso
- Strooikaas (Parmezaanse)
- 100 gr Italiaanse roerbakgroente
- Boterolie
- 100 gr cherry tomaten



Een makkelijk en snel avondmaaltijd, waar iedereen aan tafel van zal smullen.

Ontdek meer:

Voorbereiding

* Verwijder in de lengte het topgedeelte van de puntpaprika`s
*Verwijder de zaadlijntjes van de paprika.
* Verwarm de oven voor op 200 graden.
* Kruid het gehakt met de Italiaanse kruiden, oregano, basilicum en peper

Bereidingswijze

Verhit in een Koekenpan de boterolie. Bak hierin het gekruide gehakt rul. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe. Doe na een paar minuten de sambal en pesto erbij. Verhit dit totdat het bijna kookt en voeg dan één minuut de cherrytomaten toe. Vul hiermee de paprika`s. Strooi over de paprika`s de kaas. Doe de paprika`s 10 minuten in de oven zodat de kaas smelt en lekker bruin wordt.

Serveertip

Lekker in de zomer met stokbrood

Ook lekker met gebakken aardappeltjes



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marleeneetmee
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top