Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Dutch baby

Door: Guidoguido1980

  • Engels
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


1 kopje gezeefde bloem
1,25 kopje melk
3 eieren
1 zakje vanillesuiker
1 eetlepel citroensap/rasp
1 eetlepel gesmolten roomboter
3 eetlepels poedersuiker
snufje zout


Dutch Baby in de oven

De pannenkoek rijst en wordt heerlijk luchtig zonder gist of bakpoeder of andere rijsmiddelen.


Dikke superluchtige pannenkoek uit de oven

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 230 graden en zet er een Koekenpan in met metalen handvat.

Bereidingswijze

Natte ingredienten mengen en droge ingredienten mengen. Tenslotte ingredienten bij elkaar gooien en doorroeren.
Twintig minuten in de oven bakken.

Zie ook filmpjes op youtube zoals deze:
http://www.youtube.com/watch?v=9fEr3Iy5sao

Serveertip

Bestrooien met poedersuiker.

Bron

America`s test kitchen



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Guidoguido1980
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top