• Eigen recept

Havermout-rozijnenkoekjes met honing

  • Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

75 gram roomboter, op kamertemperatuur,
100 gram volkoren tarwemeel
100 gram havermout
1 grote, volle of 2 kleinere eetlepels honing
2 eetlepels rietsuiker
2 handjes rozijnen
zout

HULPMIDDELEN

Beslagkom
Oven


Mijn favoriete koekjes... en intussen ook van een heleboel andere mensen!

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Bereidingswijze

Doe alle ingrediƫnten in een kom en kneed goed door tot een samenhangende deegbol. Rol hier balletjes van en druk deze een beetje plat, zodat je een mooie koekjesvorm krijgt. Leg deze op de bakplaat en bak de koekjes 15-25 minuten in het midden van de oven totdat ze iets steviger en licht goudbruin zijn geworden. Laat afkoelen buiten de oven.

Eet smakelijk!

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Natascha64
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies