• Eigen recept

Havermout-rozijnenkoekjes met honing

  • Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

75 gram roomboter, op kamertemperatuur,
100 gram volkoren tarwemeel
100 gram havermout
1 grote, volle of 2 kleinere eetlepels honing
2 eetlepels rietsuiker
2 handjes rozijnen
zout

HULPMIDDELEN

Beslagkom
Oven


Mijn favoriete koekjes... en intussen ook van een heleboel andere mensen!

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten in een kom en kneed goed door tot een samenhangende deegbol. Rol hier balletjes van en druk deze een beetje plat, zodat je een mooie koekjesvorm krijgt. Leg deze op de bakplaat en bak de koekjes 15-25 minuten in het midden van de oven totdat ze iets steviger en licht goudbruin zijn geworden. Laat afkoelen buiten de oven.

Eet smakelijk!

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Natascha64

Alles voor je kerstdiner Maak je dit jaar een kalkoen of ga je voor konijn of ander wild? Begin je diner met een amuse. Tussendoor een spoom en voor erbij natuurlijk stoofperen. Of bak zelf kleine broodjes. Sluit of met een trifle of bavarois en vergeet de bonbons bij de koffie niet. Fijne feestdagen!

Kies & combineer


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De bekers hebben een inhoud van 400 ml.

van 38
Alleen vandaag 24,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op zoek naar inspiratie voor het meest bijzondere diner van het jaar? Met deze verzameling kerstrecepten zet je een geslaagd menu op tafel. … Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies