Pasta met Boursin, tomaten en paprika

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen


spekblokjes
1 bakje Tasty-Tom tomaatjes
1 rood uitje
1 pot geroosterde paprika`s
1 bakje Boursin
koksroom
tagliatelle


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kapucijners, Bruine & Witte Bonen

Bereidingswijze

Bak spekblokjes uit in een pan en houd ze apart op een keukenpapiertje. Snijd (een bakje) ¿Tasty-Tom¿s¿ in zessen. Hak een rood uitje zeer fijn en haal uit een pot een geroosterde paprika en hak deze in stukjes. Haal vervolgens je Boursin uit de koelkast.
Zet een hapjespan aan en doe hier wat olijfolie in om het uitje in te bakken. Niet doorbakken, gewoon tot de ui wat glazig is, gooi dan de tomaten erbij. Let er wel op dat je het vuur niet te hoog hebt staan, want anders zijn je tomaten straks prut en dat wil je niet met het oog op de velletjes die dan in je saus zitten. Even warmen die tomaatjes en dan de Boursin erbij gooien. Wellicht een scheutje kookroom voor als de saus wat te dik is naar je zin.
Laat rustig smelten onder constant roeren. Als de saus een geheel is, de paprika en spekjes erbij, nog een minuutje doorkoken en dan bij de gekookte tagliatelle doen.

Bron

Albert Heijn site

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sybel1


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies