
Frisse salade
Doe een beker halfvol met rozijnen en schenk hier kokend water op. Laat dit staan tot de rozijnen zacht zijn.
Snij de witlof in stukjes, evt bittere kern wegdoen. Schil de appel, haal het klokhuis eruit (met een appelboor) en snijd de appel in stukjes.
Doe de witlof en appel in een slakom. Giet de rozijnen af en doe deze bij de witlof. Voeg naar smaak wat slasaus toe en schep alles goed om.
Evt. kan je wat citroensap toevoegen voor de frisheid en om bruin worden van witlof en appel tegen te gaan.
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »