Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gebakken Kabeljauwfilet met spinazie, kaas en tomaten

Door: Fressnapf

  • Vis
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


800 gr kabeljauwfilet óf Schelvisfilet
2 vleestomaten (in plakjes)
1 zak verse spinazie
5 el geraspte kaas, belegen
Paneermeel
4 el droge witte wijn
Olijfolie (EV)
2 teentjes knoflook (geperst)
1 t oregano
1 t knoflookpoeder
½ t cayenne peper
½ t zwarte peper
Zeezout
Verse peterselie (gesnipperd)
3 el boter


Verder heb je nodig


Ovenschaal, wok

Gebakken Kabeljauwfilet

met spinazie en tomaat


Een heerlijk stukje vis, Wij zijn gek op vis want het is niet alleen super gezond, maar ook super slank. Wij zijn momenteel aan het afvallen en willen toch lekker en gezond eten. Dan is dit een prima recept. De groente zorgen ervoor dat je de rest binnenkrijgt. Dit bevat alles bij elkaar nog geen 450 Kcal en is erg lekker.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roerbak de verse spinazie in een wok in een beetje olijfolie, doe de knoflook erbij en roerbak gaar. Neem een Ovenschaal met wat bakpapier, leg de spinazie erop, leg er wat plakjes tomaat op, leg er de visfilets op. Bestrooi met paneermeel, de kruiden wat zout en leg er nog wat plakjes tomaat op. Besprenkel met wat extra olijfolie (niet teveel) en strooi er wat kaas over. Leg hier wat boter op (ook niet teveel). Bak dit in de oven in 15-20 minuten helemaal gaar op 180 graden (hetelucht) totdat de vis bruin en klaar is.

Serveertip

Serveer op de borden. Lekker met wat pasta of aardappelpuree.



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top