• Eigen recept

Chocomousse zonder eieren

  • Belgisch Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

100 gr Melk
200 gr fondant chocolade 70´%
700 gr room 40%


HULPMIDDELEN

Klopper
Magnetron


Bereidingswijze

1. klop de room voor 1/2 op met de keukenmachine
2.kook de melk
3. smelt de chocolade
4. de gekookte melk op de gesmolten chocolade gieten.
5. de chocolade toevoegen aan de half opgeklopte slagroom.(bij 50°C of lager) en goed mengen. ik glazen verdelen

Serveertips

Eventueel slagroom en chocolade schilfers overstrooien

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van DinoBouvard


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Dagdeal
Bestel nu »

Handige grote fietsmand met klik- en bevestigingssysteem!

van 59,95
Alleen vandaag 39,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Met Smult in de keuken heb je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel! Een gegarandeerd succes bij al je gasten. Nu 4x Smult voor slechts € 9,95! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies