Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Chocomousse zonder eieren

Door: DinoBouvard

  • Belgisch Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


100 gr Melk
200 gr fondant chocolade 70´%
700 gr room 40%


Verder heb je nodig


Klopper
Magnetron


Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. klop de room voor 1/2 op met de keukenmachine
2.kook de melk
3. smelt de chocolade
4. de gekookte melk op de gesmolten chocolade gieten.
5. de chocolade toevoegen aan de half opgeklopte slagroom.(bij 50°C of lager) en goed mengen. ik glazen verdelen

Serveertip

Eventueel slagroom en chocolade schilfers overstrooien



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van DinoBouvard
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top