gevuld stokbrood

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 pakje bourcen
1 kuipje smeerkaas ( goud kleur)
100 gram gekookte ham in stukjes
200 gram geraspte kaas
1 scheutje koffieroom
2 eetl. bieslook gesnipperd
1 stokbrood


HULPMIDDELEN

Oven
Aluminiumfolie


Leuk voor op een feestje

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

Bourcin. smeerkaas, ham, geraspte kaas, koffieroom,m bieslook door elkaar mengen en afsmaken met peper en zout.
Stokbrood in plakjes snijden .
Elk plakje besmeren met het kaas mengsel
Daarna stukjes weer aan elkaar leggen .
Het hele stokbrood in aluminium pakken.
1/2 uur in de oven

Serveertips

Aluminiumfolie open vouwen zodat ze er plakjes vanaf kunnen halen

Bron

Kookboek


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pejejaru


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies