gevuld stokbrood

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 pakje bourcen
1 kuipje smeerkaas ( goud kleur)
100 gram gekookte ham in stukjes
200 gram geraspte kaas
1 scheutje koffieroom
2 eetl. bieslook gesnipperd
1 stokbrood

HULPMIDDELEN

Oven
Aluminiumfolie


Leuk voor op een feestje

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

Bourcin. smeerkaas, ham, geraspte kaas, koffieroom,m bieslook door elkaar mengen en afsmaken met peper en zout.
Stokbrood in plakjes snijden .
Elk plakje besmeren met het kaas mengsel
Daarna stukjes weer aan elkaar leggen .
Het hele stokbrood in aluminium pakken.
1/2 uur in de oven

Serveertips

Aluminiumfolie open vouwen zodat ze er plakjes vanaf kunnen halen

Bron

Kookboek

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pejejaru


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Maal voortaan je eigen koffie!

van 44,95
Alleen vandaag 27,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies