Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Chinese tomatensoep met Kip, Taugé en stukjes Omelet

  • Chinees
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

* 1 pakje gezeefde tomaten
* 1 pot kippenbouillon ( incl. stukjes kip )
* 2 eetlepels bruine suiker
* Beetje water voor de gewenste dikte
* 2 eetlepels gembersiroop
* 2 eetlepels ketjap ( manis )
* 1 mespuntje sambal badjak
* 50 gram taugé

Voor de omelet stukjes

* 2 eieren
* Beetje melk
* Gemalen peper en zout
* Beetje maggi
* Beetje gedroogde of verse bieslook


Super lekkerrrrrrrrrrrrrr !!!!

Gemaakt door Parel62

Heerlijke soep

Parel62

Chinese Tomatensoep met Kip, Taugé en stukjes Omelet
Gecombineeerd met nasi die je speciaal maakt ....

en het Stoofpotje met Liefde en gesmoorde specieboontjes !!


Heerlijke Chinese tomatensoep die je eenvoudig en snel naar je eigen smaak kunt maken.

Bereidingswijze

Giet, alleen het Bouillon in de pan en snij daarna eerst de stukjes kip extra fijn.
Het pakje gezeefde tomaten toevoegen met beetje water om de soep op de gewenste dikte te brengen.
Vervolgens alles toevoegen op de taugé na, die je nog wat fijner kunt snijden indien gewenst.

De omelet stukjes maak je met 2 eieren, scheutje melk, zout, peper wat maggi en bieslook, kloppen en bakken en in stukjes verdelen.
De soep langzaam laten komen tot het kookpunt maar NIET doorkoken, vuur laag en de omelet-reepjes en de taugé toevoegen.

Proeven !! Mmmmm, of nog iets meer bruine suiker of sambal voor de gewenste smaak.

Tags,



Leuk recept? Deel het
Reacties (33)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ger1958
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top