• Eigen recept

warm fruit

  • Goedkoop en snel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

(on) geschild fruit, zoveel als je wilt.
neem bij voorbaat fruit dat nog hard is, niet rijp zijn.

HULPMIDDELEN

Magnetronschotel, vork


Fruit zacht maken

Voorbereiding

Was fruit eventueel.

Bereidingswijze

Doe het fruit in de magnetron en zet dan met of zonder wat water in de magnetron op 850 watt voor 2-7 minuten (deksel erop).

Serveertips

Kan ijs, yoghurt, kwark bij gegeten worden.
Doe er geen water bij als je er moes van wilt maken als er veel water in zit, zoals pruimen, nectarines, abrikozen of perziken, appels en peren wel wat water bij doen.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van j_a_kooi


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Set van 2 stuks. Afmeting 30x50 cm.

van 13,95
Alleen vandaag 7,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies