Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Thaise witte bonen curry met abrikozen

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Een dag van te voren 200 gram witte bonen weken in ruim koud water, 15 gedroogde abrikozen, 3 cm santen, 1 tl thaise groene curry pasta.500 gram snijbonen. 4 braadworsten ( half varken/ half rund van AH.) Die waren echt heerlijk.
1 el kokosolie.


witte bonen curry met abrikozen, snijbonen en braadworst


Aparte combinatie met snijbonen en braadworst die heel lekker was. Ik heb de braadworsten in kokosolie gebraden en het braadvocht over de snijbonen gegoten. Heerlijk.

Voorbereiding

Snijbonen rengen en door het snijbonen machientje draaien.

Bereidingswijze

De witte bonen met het weekvocht en nog wat extra water zonder zout in een pan doen met de curry pasta, santen en de abrikozen. Een klein uurtje zachtjes laten gaar koken.Dan wat zout over de bonen strooien. Na 30 minuten de snijbonen in wat water in 15 minuten beetgaar koken. De braadworsten in de kokosolie lekker bruin bakken. Het braadvocht over de uitgelekte snijbonen gieten.

Serveertips

Alles mooi op een bord draperen.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van foekje1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top