• Eigen recept

Gevulde eitjes

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 eieren
1 ui, klein gesnipperd
2 el-3 el slasaus
snufje zout
1/2-1 tl ketchup
1/2 tl mosterd

HULPMIDDELEN

Steelpan
vorkje

lege eitjes
ei vulling

Gevulde eitjes als borrelhapje

Voorbereiding

Kook de eieren hard en laat ze afkoelen.

Bereidingswijze

1.Pel de hard gekookte eieren. En snijd ze in de lengte doormidden(dus verticaal)
2. Schep het eigeel in een apart bakje en maak dit met een vorkje fijn.
3.Voeg slasaus toe, totdat het bind met het eigeel(een beetje smeuïg)
4.Voeg nu het uitje,ketchup, mosterd en het snufje zout toe.
5.Vul de eitjes met het mengsel

Serveertips

Om het af te maken een toefje ketchup bovenop.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 940gl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies