Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gevulde eitjes

Door: 940gl

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


4 eieren
1 ui, klein gesnipperd
2 el-3 el slasaus
snufje zout
1/2-1 tl ketchup
1/2 tl mosterd


Verder heb je nodig


Steelpan
vorkje

lege eitjes
ei vulling

Gevulde eitjes als borrelhapje

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de eieren hard en laat ze afkoelen.

Bereidingswijze

1.Pel de hard gekookte eieren. En snijd ze in de lengte doormidden(dus verticaal)
2. Schep het eigeel in een apart bakje en maak dit met een vorkje fijn.
3.Voeg slasaus toe, totdat het bind met het eigeel(een beetje smeuïg)
4.Voeg nu het uitje,ketchup, mosterd en het snufje zout toe.
5.Vul de eitjes met het mengsel

Serveertip

Om het af te maken een toefje ketchup bovenop.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 940gl
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top