• Eigen recept

Gevulde eitjes

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 eieren
1 ui, klein gesnipperd
2 el-3 el slasaus
snufje zout
1/2-1 tl ketchup
1/2 tl mosterd

HULPMIDDELEN

Steelpan
vorkje

lege eitjes
ei vulling

Gevulde eitjes als borrelhapje

Voorbereiding

Kook de eieren hard en laat ze afkoelen.

Bereidingswijze

1.Pel de hard gekookte eieren. En snijd ze in de lengte doormidden(dus verticaal)
2. Schep het eigeel in een apart bakje en maak dit met een vorkje fijn.
3.Voeg slasaus toe, totdat het bind met het eigeel(een beetje smeuïg)
4.Voeg nu het uitje,ketchup, mosterd en het snufje zout toe.
5.Vul de eitjes met het mengsel

Serveertips

Om het af te maken een toefje ketchup bovenop.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (1)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies