Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Duitse aardappelsalade

  • Duits Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 kilo hard gekookte aardappels
250 creme fraiche
4 a 5 eetlepel mayonaise
ongeveer 4 tot 5 partjes augurk
25 gram bieslook, vers
peper
zout
150 milliliter azijn
3 eetlepels mosterd


aardappelsalade

Duitse aardappelsalade


Aardappelgerechten
4 porties
In 15 minuten klaar (Voorbereiden:20 minuten)

Bereidingswijze

Kook de aardappels gaar, laat ze afkoelen en snijd ze vervolgens in plakjes of blokjes.
Doe de aardappels in een kom en meng de creme fraiche, mayonaise, mosterd en azijn door elkaar. Maak de salade smeuig naar eigen smaak. Vergeet de peper en zout niet!
Snijd de augurk in kleine stukjes en de bieslook in snippertjes en doe dit ook door de salade.
Laat de salade een nachtje staan, zodat de smaak in de aardappels trekt. Vervolgens maak je de volgende dag de salade af, en smeuig!



Serveertips

Serveersuggesties
Lekker bij de bbq.

Bron

Kookprogramma



Leuk recept? Deel het
Reacties (8)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van naus_marijke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top