Wraps met gerookte zalm

  •  …
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

150 gram bloem
1/8 liter water
½ tl zout
1 el olie
beetje olijfolie
120 gram verse roomkaas
2 el crème fraiche
2 lente-uitjes
3 takjes dille
1 schaaltje tuinkers
2 mespunten chilivlokken
2 mespunten kerriepoeder
1 klein kropje ijsbergsla
250 gram gerookte zalm
zwarte olijven
paar takjes peterselie
zout en peper
cocktailprikkers


Voorbereiding

Bloem met water, zout en olie goed mengen.
In weinig olijfolie dunne wraps aan beide kanten bakken. Laten afkoelen.
Tuinkers afsnijden, lente-ui schoonmaken en in dunne rolletjes snijden.
Dilletakjes grof hakken.
IJsbergsla goed wassen, in reepjes snijden en met keukenpapier droog deppen.
Olijven en peterselieblaadjes aan cocktailprikkers steken.
Verse roomkaas met crème fraiche, ijsbersla, lente-ui, dille, tuinkers, chilivlokken en kerriepoeder goed vermengen. Peper en zout naar smaak toevoegen.

Bereidingswijze

De wrap met het kaasmengsel dik insmeren, met gerookte zalm beleggen, strak oprollen en in vershoudfolie rollen.
Dan 2 uur in de koelkast of 30 minuten in de vriezer leggen om stevig te laten worden.
Daarna het vershoudfolie verwijderen.

Serveertips

De wraps in rolletjes snijden, op een schaal leggen en met olijvenprikkers garneren.

Bron

ZDF Volle Kanne

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)
Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hermien_kg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies