Basboussa

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

200 gram suiker
250 ml zonnebloemolie
4 eieren
2 zakjes vanille suiker
2 zakjes bakpoeder.
500gr griesmeel
1 liter volle vanillevla

en een braadslee of bakplaat.
voor de garnering:
honing
amandelen geroosterd
kokos geroosterd



Voor jaren geleden kreeg ik van mijn Marokaanse collega dit recept, jij houd van bakken, je dit maken zei ze.
Dus ik dit recept gemaakt en sindsdien is het hier een succesrecept, het is makkelijk en vooral als je bezoek krijgt, kun je hier voldoende blokjes van snijden.

Bereidingswijze

De eieren met de suikers, voeg hier aan toe de eieren, olie, vanillevla klop het griesmeel er door.
En vul dan een ingevette braadslee of bakplaat hiermee.
bakken op 180 graden, 55-60 min.

hier na bestrijk je de koek met honing,kokos en amandelen.

Bron

Collega

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van patisjeetje


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies