Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Basboussa

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

200 gram suiker
250 ml zonnebloemolie
4 eieren
2 zakjes vanille suiker
2 zakjes bakpoeder.
500gr griesmeel
1 liter volle vanillevla

en een braadslee of bakplaat.
voor de garnering:
honing
amandelen geroosterd
kokos geroosterd



Voor jaren geleden kreeg ik van mijn Marokaanse collega dit recept, jij houd van bakken, je dit maken zei ze.
Dus ik dit recept gemaakt en sindsdien is het hier een succesrecept, het is makkelijk en vooral als je bezoek krijgt, kun je hier voldoende blokjes van snijden.

Bereidingswijze

De eieren met de suikers, voeg hier aan toe de eieren, olie, vanillevla klop het griesmeel er door.
En vul dan een ingevette braadslee of bakplaat hiermee.
bakken op 180 graden, 55-60 min.

hier na bestrijk je de koek met honing,kokos en amandelen.

Bron

Collega



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van patisjeetje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top