Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pilav van quinoa

Door: Fressnapf

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


1 pak quinoa (graanproduct, 275 g)
2 el pijnboompitten (bakje 80 g)
4 el olijfolie
1 rode ui, gesnipperd +
250 g winterpeen, in plakjes
300 g kipfilet, in reepjes
3 el krenten
1 zak spinazie (300 g)


Verder heb je nodig


Koekenpan, Hapjespan.

Pilav

met spinazie en pijnboompitten


Lekker en snel.

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Rooster ondertussen de pijnboompitten 3 min. in een Koekenpan zonder boter of olie. Laat afkoelen op een bord. 3. Verhit 2 el olie in een hapjespan op middel¬hoog vuur en bak de ui en peen 10 min. Neem uit de pan. Verhit 2 el olie in dezelfde pan en bak de kip in 5 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de ui, peen, krenten en spinazie in delen toe en bak nog 2 min. 4. Voeg de quinoa toe en schep om tot de spinazie iets is geslonken. Breng op smaak met peper en zout en schep de pijnboompitten erdoor.

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top