Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gevulde portobello

Door: rhofman61

  • Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


Portobello; kastanjechampignons; lente-uitjes; ham; knoflook; peper en zout; Philadelphia kruidenkaas; kruidenboter; cherrytommatjes en peterselie.


Gevulde portobello

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kastanjechampignons, lente-uitjes, 2 plakjes ham, knoflook en peterselie fijn snijden.

Bereidingswijze

Portobello uithollen, insmeren met olijfolie en voor de helft vullen met Philadelphia kruidenkaas.
In voorverwarmde oven plaatsen (200 graden) en 15 minuten laten staan.
Intussen de fijn gesneden kastanjechampignons, lente-uitjes, plakjes ham en knoflook in de wok verhitten.
Na 15 minuten de kastanjechampignons, lente-uitjes, plakjes ham en knoflook uit de wok toevoegen aan de Portobello en daar overheen kruidenboter leggen.
De portobello`s nog 5 minuten in de oven.
Daarna gesneden cherrytomaatjes en de peterselie er op leggen.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rhofman61
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top