• Eigen recept

Gevulde portobello

  • Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Portobello; kastanjechampignons; lente-uitjes; ham; knoflook; peper en zout; Philadelphia kruidenkaas; kruidenboter; cherrytommatjes en peterselie.

Gevulde portobello

Voorbereiding

Kastanjechampignons, lente-uitjes, 2 plakjes ham, knoflook en peterselie fijn snijden.

Bereidingswijze

Portobello uithollen, insmeren met olijfolie en voor de helft vullen met Philadelphia kruidenkaas.
In voorverwarmde oven plaatsen (200 graden) en 15 minuten laten staan.
Intussen de fijn gesneden kastanjechampignons, lente-uitjes, plakjes ham en knoflook in de wok verhitten.
Na 15 minuten de kastanjechampignons, lente-uitjes, plakjes ham en knoflook uit de wok toevoegen aan de Portobello en daar overheen kruidenboter leggen.
De portobello`s nog 5 minuten in de oven.
Daarna gesneden cherrytomaatjes en de peterselie er op leggen.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies