• Eigen recept

Gevulde portobello

  • Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Portobello; kastanjechampignons; lente-uitjes; ham; knoflook; peper en zout; Philadelphia kruidenkaas; kruidenboter; cherrytommatjes en peterselie.

Gevulde portobello

Voorbereiding

Kastanjechampignons, lente-uitjes, 2 plakjes ham, knoflook en peterselie fijn snijden.

Bereidingswijze

Portobello uithollen, insmeren met olijfolie en voor de helft vullen met Philadelphia kruidenkaas.
In voorverwarmde oven plaatsen (200 graden) en 15 minuten laten staan.
Intussen de fijn gesneden kastanjechampignons, lente-uitjes, plakjes ham en knoflook in de wok verhitten.
Na 15 minuten de kastanjechampignons, lente-uitjes, plakjes ham en knoflook uit de wok toevoegen aan de Portobello en daar overheen kruidenboter leggen.
De portobello`s nog 5 minuten in de oven.
Daarna gesneden cherrytomaatjes en de peterselie er op leggen.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rhofman61


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies