• Eigen recept

provencaalse mosselen

  • Frans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

500 gr. gekookte mosselen
knoflook, provencaalse kruiden
scheutje calvados
2 eetlepels creme fraiche
evt een bedje sla

HULPMIDDELEN

Wok of bakpan, spatel


Voorbereiding

Bij diepvries mosselen eerst ontdooien ; verse ontdoen van schil

Bereidingswijze

Bak de mosselen in wat olie en voeg knoflook en provencaalse kruiden toe.
vervolgens de calvados en creme fraiche en evt. opdienen op een bedje van sla.

Serveertips

Lekker met stokbrood en kruidenboter

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies