• Eigen recept

provencaalse mosselen

  • Frans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

500 gr. gekookte mosselen
knoflook, provencaalse kruiden
scheutje calvados
2 eetlepels creme fraiche
evt een bedje sla

HULPMIDDELEN

Wok of bakpan, spatel


Voorbereiding

Bij diepvries mosselen eerst ontdooien ; verse ontdoen van schil

Bereidingswijze

Bak de mosselen in wat olie en voeg knoflook en provencaalse kruiden toe.
vervolgens de calvados en creme fraiche en evt. opdienen op een bedje van sla.

Serveertips

Lekker met stokbrood en kruidenboter

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonnedavies


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De bekers hebben een inhoud van 400 ml.

van 38
Alleen vandaag 24,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies