• Eigen recept

provencaalse mosselen

  • Frans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

500 gr. gekookte mosselen
knoflook, provencaalse kruiden
scheutje calvados
2 eetlepels creme fraiche
evt een bedje sla

HULPMIDDELEN

wok of bakpan, spatel


Voorbereiding

Bij diepvries mosselen eerst ontdooien ; verse ontdoen van schil

Bereidingswijze

Bak de mosselen in wat olie en voeg knoflook en provencaalse kruiden toe.
vervolgens de calvados en creme fraiche en evt. opdienen op een bedje van sla.

Serveertips

Lekker met stokbrood en kruidenboter

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonnedavies
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies