• Eigen recept

provencaalse mosselen

  • Frans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

500 gr. gekookte mosselen
knoflook, provencaalse kruiden
scheutje calvados
2 eetlepels creme fraiche
evt een bedje sla

HULPMIDDELEN

Wok of bakpan, spatel


Voorbereiding

Bij diepvries mosselen eerst ontdooien ; verse ontdoen van schil

Bereidingswijze

Bak de mosselen in wat olie en voeg knoflook en provencaalse kruiden toe.
vervolgens de calvados en creme fraiche en evt. opdienen op een bedje van sla.

Serveertips

Lekker met stokbrood en kruidenboter

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonnedavies


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Handig kook- , stoom- en afgietmandje dat in iedere pan past.

van 23,95
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies