Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

provencaalse quiche

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1,5 RODE PAPRIKA IN VIEREN
1 COURGETTE IN REPEN
1 AUBERGINE IN REPEN
3 EL OLIJFOLIE
0,5 EL PROVENCAALSE KRUIDEN
3 EIEREN
1,25 L CREME FRAICHE
150 G ZACHTE VERBROKKELDE GEITENKAAS
1 GROTE TEEN KNOFLOOK (UITGEPERST)
BLADERDEEG
VERSE TIJM, ROZEMARIJN EN SALIE
OVENSCHAAL/BAKBLIK MET 26 CM DIAM.


HULPMIDDELEN

OVENSCHAAL MET DIAMETER 26 CM


Makkelijk voor te bereiden recept voor een heerlijk compleet vegetarisch ovengerecht(eenmaal in de oven, bijna geen omkijken naar)

Voorbereiding

OVEN VOORVERWARMEN OP 225 GR. PAPRIKA, COURGETTE EN AUBERGINE IN EEN BRAADSLEE MET 2 EL OLIE EN DE KRUIDEN OMSCHEPPEN. GROENTEN DAARNA MIDDEN IN DE OVEN 15 MIN. ROOSTEREN. INTUSSEN EIEREN LOSKLOPPEN MET CREME FRAICHE. 75 G geitenkaas, KNOFLOOK,ZOUT EN PEPER ERDOOR ROEREN. Ovenschaal BEKLEDEN MET DEEG EN INPRIKKEN MET VORK. HELFT VAN DE GROENTEN OP HET DEEG, EIMENGSEL EROVER SCHENKEN EN DE REST VAN DE GROENTEN EN GEITENKAAS EROVER VERDELEN. TAART MIDDEN IN DE OVEN ONG. 40 MIN. BAKKEN. UIT DE OVEN MET DE REST VAN DE OLIE BESPRENKELEN EN MET VERSE KRUIDEN GARNEREN.

Bereidingswijze

40 MIN. IN DE OVEN

Serveertips

HEERLIJK MET EEN SAUVIGNON WIJN OF EEN PROVENCAALSE ROSE



Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van madcooking
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top