Gevuld stokbrood met gehakt

  • Mediterraan Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

-geraspte kaas
-1 a 2 stokbroden (afbak)
-1 ui
-1 bak gehakt (half om half of runder)
-1 blikje tomatenpuree
-1 theelepel tomatenpoeder
-1 rode paprika
-2 teentjes knofflook

HULPMIDDELEN

Mes, lepel, knoflookpers


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor zoals op de verpakking staat aangegeven van het stokbrood. Snijd het stokbrood door midden, en hol het brood uit. Gooi de broodkruimels niet weg. Snipper het uitje en fruit het. Bak daarna het gehakt rul. Voeg de geperste knoflook en de gesneden paprika toe. Bak dit even mee. Voeg de paprika poeder en de tomaten puree toe. Vermeng alles door elkaar heen. Voeg daarna het broodkruim toe. Bak dit even mee. Vul de stokbroden met het mengsel. Strooi er wat geraspte kaas overheen. Bak de gevulde stokbroden af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking van het stokbrood.

Bron

Eigen recept

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lady_starstruck


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Handig kook- , stoom- en afgietmandje dat in iedere pan past.

van 23,95
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies