Gevuld stokbrood met gehakt

  • Mediterraan Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

-geraspte kaas
-1 a 2 stokbroden (afbak)
-1 ui
-1 bak gehakt (half om half of runder)
-1 blikje tomatenpuree
-1 theelepel tomatenpoeder
-1 rode paprika
-2 teentjes knofflook

HULPMIDDELEN

mes, lepel, knoflookpers


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor zoals op de verpakking staat aangegeven van het stokbrood. Snijd het stokbrood door midden, en hol het brood uit. Gooi de broodkruimels niet weg. Snipper het uitje en fruit het. Bak daarna het gehakt rul. Voeg de geperste knoflook en de gesneden paprika toe. Bak dit even mee. Voeg de paprika poeder en de tomaten puree toe. Vermeng alles door elkaar heen. Voeg daarna het broodkruim toe. Bak dit even mee. Vul de stokbroden met het mengsel. Strooi er wat geraspte kaas overheen. Bak de gevulde stokbroden af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking van het stokbrood.

Bron

Eigen recept

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lady_starstruck


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies