Heldere Lamsbouillon Postillon

  • Wereld
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

250 gram lamsafsnijdsels
2 eiwitten
200 gram tartaar
1 wortel
1 prei
250 gram soepvlees
1 stukje foelie
1 teentje knoflook
1 bouillonblok
peterseliestelen
peper
boter

Voor de ravioli
75 gram noedeldeeg
200 gram lamsgehakt
1/2 liter bouillon


Lamsbouillion met Raviolli

Bereidingswijze

Braad het vlees licht aan en voeg de gewassen en gesneden groenten toe. Voeg na 5 minuten 1,5 liter water toe en laat dit gedurende een hele nacht trekken. Laat de bouillon afkoelen. Ontvet hem en klaar de bouillon met eiwit en tartaar. Geef de bouillon in voorverwarmde soepborden en garneer met 3 lamsravioli per bord.


Ravioli gevuld met Lamsvlees
Breng het lamsgehakt op smaak met peper en zout. Rol het deeg uit in twee delen van gelijke grootte. Maak met een lineaal vierkantjes op de eerste deeghelft. Maak de lijnen van de vierkantjes nat. Leg in elk vierkantje een gehaktballetje van 10 gram. Leg de andere deeglap over de eerste heen. Snij er met een kartelradertje vierkantjes van en pocheer deze 10 minuten in de bouillon.

Bron

Http://www.culinairkookboek.nl

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van EmJayNL
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies