• Eigen recept

Krabsalade

  • Multi-cultureel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 of 3 blikjes krab
6 grote lepels goede mayonaise
Lepel tomatenketchup
Flinke scheut Sherry
mespuntje witte peper
Mespunt scherpe mosterd
Dopje Worchestershire saus
Beetje citroen of limoen


Het is weer kerst en dan wordt er hier flink gekookt. Voor elk wat wils staat er wat op de tafel. Deze is zeer geliefd.

Voorbereiding

Een schaaltje nemen en de ingredienten voor de saus er in doen en goed mengen. Dan de inhoud van de blikjes Krab er door roeren en in de koelkast zetten.
Je kunt er eindeloos mee varieren. Koop eens verse noordzee Krab bij een goede visboer, kook die en gebruik het vlees uit de poten. Je kunt ook minder Krab nemen en er Surimi sticks door mengen, maar vind ik minder lekker.

Bereidingswijze

Zie boven.

Serveertips

Mooi afgarneren met IJsbergsla, dit is lekker knapperig, met kappertjes, fijngesneden Augurk en citroen. Lekker met stokbrood of als voorgerecht met kerst en de jaarwisseling, maar ook zomaar op een zomeravond.
Drinke er een goede Prosecco bij.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies