Tagliatelle alla Carbonara

  • Italiaans
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

400 gram Grand`Italia Tagliatelle all`Uovo
1 pot Grand`Italia Carbonara Saus
150 gram Pancetta (italiaanse spek)
100 gram Parmezaanse kaas
1 ui
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels truffelolie
Een snufje peper en zout



Tagliatelle met spek, room en kaas

Bereidingswijze

Stap 1 Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook voor de pasta (1 liter per 100 gram pasta). Snijd de Pancetta en het uitje in stukjes en rasp de Parmezaanse kaas.
Stap 2 Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de pancetta met ui. Voeg de Carbonara saus toe en verwarm het geheel.
Stap 3 Kook de Tagliatelle volgens de instructie op de verpakking beetgaar. Laat de Tagliatelle uitlekken, doe een paar eetlepels truffelolie erdoor en garneer het geheel met Parmezaanze kaas.


Bron

Www.granditalia.nl

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


  • Voeg ingrëdienten toe aan boodschappenlijstje
  • Verstuur dit recept als kaart
Volgen


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies