Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. TOMPOUCE

TOMPOUCE

Door: ruthbrock

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-10-2011

Ingrediënten 4 personen



    4 plakken bladerdeeg
    de eidooiers van 2 eieren om op het bladerdeeg te doen.
    0,5 liter custard
    0,25 liter slagroom
    2 gelatineblaadjes
    250 ml slagroom
    25 gram suiker
    Vers fruit


Verder heb je nodig


Pannetje, spuitzak


Snel iets lekkers en eenvoudig te maken. kan helaas foto niet downloaden, hier volgt de link
http://www.life4you.nl/recepten/5013

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden c.

Bereidingswijze



    Bladerdeeg:
    Laat de bladerdeegvellen ontdooien en leg deze op een bakplaat, waar een vel bakpapier onder ligt. Prik veel gaatjes in het bladerdeeg. eierdooier over bladerdeeg
    Bak het bladerdeeg op 200 graden zo`n 12 minuten.

    Room:
    Laat de gelatineblaadjes weken. Meng de custard met de gelatineblaadjes en meng dit met slagroom. Dit wordt een mooi stevig mengsel. Dit mengsel doe je in een spuitzak en laat je 10 min.koelen in de koelkast. Spuit op de bladerdeeg de room zo`n 5 cm dik. Op de room leg je de tweede plak bladerdeeg.
    Spuit op deze plak bladerdeeg een laag slagroom en leg hierop heerlijk heerlijk vers fruit.

Bron

Life4you



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruthbrock
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top