Aardappelen uit de oven

  • Vegetarisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

600 gram aardappelen, Roseval of Charlotte
Paar takje thijm
Paar takjes rozemarijn
Grof zeezout
2 teentjes knoflook
Olijfolie

HULPMIDDELEN

Ovenschaal


Voorbereiding

Was de aardappelen en snij ze in gelijke stukken.
Haal de kruiden los van de takjes en hak ze fijn.
Hak de knoflook fijn.

Bereidingswijze

Dep de aardappelen droog en doe se in de ovenschaal.
Besprenkel de aardappelen rijkelijk met olijfolie.
Strooi er wat rozemarijn en thijm over.
Knoflook in stukjes ertussen.
Zeezout naar smaak toevoegen.
Geheel vermengen zodat alle aardappelen `geraakt` zijn door de olie.
Ongeveer 45 tot 60 minuten in een oven van 180 graden Celcius.

Bron

Sligro

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van iphone_1264075819
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies