Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Avocadobavarois en garnalentartaar als amuse of voorafje.

Avocadobavarois en garnalentartaar als amuse of voorafje.

Door: marianneoud

  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-10-2011

Ingrediënten


2 avocado`s
Sap van 1 citroen
Tabasco
Zout en peper
120 g verse room
6 gekookte garnalen
Zalmeitjes


Avocado

Leuk om is uit te proberen.


Deze amusehapjes van avocadomousse met garnalenroom doen niet onder voor die in een restaurant! Serveer ze bij het aperitief of amuse of in een glaasje als voorgerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de avocado`s, verwijder de pit en pureer het vruchtvlees in de kom van de Keukenmachine.
Voeg het citroensap en 3 druppels tabasco, zout en peper toe.
Doe de verse room in een kom en klop de slagroom stijf. Roer de helft van de room door de avocadopuree.
Pel de garnalen, snijd het vlees in stukjes, hak ze grof in de keukenmachine en roer ze door de resterende room.

Serveertip

AFWERKING: Vul de glaasjes voor de helft met de avocadobavarois en schep er een laagje garnalentarama op.
Garneer met een lepeltje zalmeitjes. Zet de glaasjes koel weg.

Bron

Atlas



Deel dit recept

Reacties (14)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top